TV & Wandmeubels

TV en Wandmeubels

Bij 4uDesigned hebben we een uitgebreide selectie van kasten en TV meubels. We hebben een ruim assortiment ladekasten, dressoirs, boekenkasten, nachtkastjes en wandmeubels. Maar ook voor het inrichten van je kantoor kan je bij ons terecht voor ladekasten en dossierkasten. Voor het maken van de kasten en TV meubels wordt veelal gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten gecombineerd met metaal maar we hebben ook robuuste kasten die volledig van hout gemaakt zijn.

Veel van onze producten zijn handgemaakt en daardoor erg uniek. Onze producten worden met de beste materialen gemaakt. Bent u opzoek naar een product wat daadwerkelijk ‘one of a kind' is dan kunt u ook een kast of TV meubel op maat laten maken. Houd bij maatwerk producten wel rekening met een langere levertijd. Het product wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.
Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.