Sidetables

Sidetable


Leeg hoekje in de woonkamer of hal? Vul deze gemakkelijk op met een sidetable. Één van de voordelen van deze tafel is dat je hem vrijwel overal kwijt kan. Sidetables zijn vaak smal en niet al te groot. Tegen de muur, achter de bank of zelfs midden in de ruimte. Een sidetable hoeft echt niet altijd tegen de muur te staan. Gebruik een sidetable bijvoorbeeld ook als je een werkplek wilt maken. Ideaal als je een hippe werkplek wilt creëren die niet veel ruimte in beslag neemt. In ons assortiment sidetables komen de meest uiteenlopende exemplaren voor. Grof hout met stoere metalen poten of marmer met sierlijke gouden poten en alles daartussenin. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden in onze collectie. De sidetables van 4uDesigned vind je hier.


Sidestable in verschillende kleuren

Wanneer je aan de slag gaat met het opnieuw indelen van jouw woonkamer of wanneer je eens wat anders wilt, komt een sidetable dus goed van pas. Je kunt een mooie hoek maken met leuke woonaccessoires. Maar het is dan wel van belang dat de sidetable bij de rest van je interieur past. Bepaal allereerst de interieurstijl waar jij van houdt of die je al in je woonkamer hebt Vervolgens kun je op zoek naar een passende sidetable. Neem bijvoorbeeld een sidetable zwart of een sidetable wit. Mis je daarna nog wat kleur? Dit kun je gemakkelijk toevoegen met leuke accessoires.

 

Materiaal
Naast de kleur speelt ook het materiaal een grote rol. Wanneer je kiest voor een klassiek interieur, kun je het beste voor een metalen en antieke sidetable kiezen. Ook zie je tegenwoordig veel hout terugkomen in woonkamers. Daarom mag ook zeker een sidetable hout niet ontbreken in ons assortiment. Zo hebben wij voor iedereen een passende sidetable en kan jong en oud bij ons terecht.


Diverse soorten sidetables

Sidetables zijn er nog in verschillende soorten, wil je liever éen groot geheel of kies je voor twee losse compartimenten die je onder elkaar moet schuiven? Ook is een trolley altijd erg gemakkelijk. Je kunt de sidetable hierdoor ook op verschillende plekken neerzetten. Had je zelf al een inrichting bedacht of wil je je laten inspireren door onze sidetables?


Sidetable online bestellen bij 4uDesigned

Een sidetable kopen? Dat doe je bij 4uDesigned. Bekijk ons ruime assortiment met sidetables en kies een passende sidetable voor jouw woonkamer. Per product vind je de levertijd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wij proberen vervolgens de sidetable zo spoedig mogelijk bij jou te bezorgen, zodat je aan de slag kunt met het inrichten van je sidetable. Plaats wat leuke woonaccessoires bovenop en de sfeer in huis wordt erg gezellig. Vanaf €50 bezorgen wij al gratis in heel Nederland. Eerst de sidetable zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Wormerveer. Wij helpen je daar graag verder.