Design & vintage Bijzettafels

Bijzettafels

Met bijzettafels kan je oneindig blijven variëren. Combineer meerdere verschillende tafeltjes die bijvoorbeeld in hoogte verschillen en schuif ze bij elkaar in het midden van de kamer. Ideaal als je niet genoeg ruimte hebt voor een grote salontafel. Deze handige kleine tafeltjes geef je namelijk met gemak een ander plekje als ze even in de weg staan.

Met meer dan 100 verschillende bijzettafels in ons assortiment zit er ongetwijfeld voor iedereen wel iets tussen. Rond, vierkant, marmer, metaal of een combinatie van al deze. Geen probleem! Onze uitgebreide selectie omvat alle woonstijlen.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.