Barkrukken

Barkrukken


4UDesigned heeft een grote collectie betaalbare en unieke barkrukken. We hebben barkrukken in veel verschillende maten en stijlen. Van barkrukken met een strak design tot barkrukken met een vintage look. We hebben zowel vaste als verstelbare barkrukken, met of zonder voetensteun.

Een bartafel met barkrukken is een uitstekende vervanging voor de eetkamertafel met eetkamerstoelen, ook voor de kleinere woonkamers. Heb je juist veel ruimte? Dan is een bartafel met barkrukken juist leuk als extra aanvulling bij de keuken. Zo houd je terwijl je aan het koken ben toch nog gezellig contact met je gezin of bezoek. Lekker tafelen thuis met vrienden terwijl je je in een restaurant of café waant. Door het uitstekende comfort van onze barkrukken zal je merken dat je de hele avond heerlijk zit.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.
Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.