Showroom


Ondanks het Coronavirus is onze showroom nog gewoon geopend. Wel hebben wij maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM.

-         We vragen een ieder om op gepaste afstand te blijven (minimaal 1,5 meter).                                                              

-         Wij letten nog meer dan anders op het schoonmaken en desinfecteren van onze showroom en dan met name de onderdelen die veel door mensen worden aangeraakt.

-       Gelieve niet met meer dan 2 personen naar onze showroom komen.                                        

-         Wij laten niet meer dan 20 klanten tegelijkertijd toe in onze showroom. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om afstand tot elkaar te houden.

-         Wij schudden geen handen.

-       Wij vragen onze klanten bij binnenkomst hun handen te wassen.

-         Heb je (lichte) verkoudheidsklachten of voel je je niet helemaal fit? Kom dan liever niet winkelen in onze showroom of afhalen in ons magazijn. Je bent natuurlijk wel altijd van harte welkom op www.4udesigned.nl.


Naast de webshop hebben we ook een showroom van 2500m2. De showroom is gelegen in Wormerveer (15 min vanaf Amsterdam). In de showroom vindt u een greep uit onze online collectie. Op de website staat bij ieder artikel onderaan de productinformatie vermeld of het product in de showroom te zien is. Mocht dit niet zo zijn kunt u altijd van te voren even bellen en dan kijken we of we het artikel alsnog voor u in de showroom kunnen zetten! Ook hebben we in onze showroom verschillende kleurstalen liggen van de meeste sofa's en fauteuils. Zo kunt u in ieder geval de juiste kleuren van de producten bekijken.

Impressie showroom.jpg

Adres
Esdoornlaan 40
1521 EB Wormerveer
Tel: 0756210015
Klantenservice@4udesigned.nl

Openingstijden:

Op maandag 1 juni (Pinksteren) is onze showroom gesloten.


 Maandag 

 09.00 - 17.30

 Dinsdag  

 09.00 - 17.30

 Woensdag

 09.00 - 17.30

 Donderdag  

 09.00 - 17.30

 Vrijdag 

 09.00 - 17.30

 Zaterdag  

 09.00 - 17.30

 Zondag 

 Gesloten.