Over ons


4uDesigned.nl is al ruim 10 jaar hét adres voor betaalbare design meubels.

Eigenaar Dennis Kortz en zijn vrouw Corine Boon begonnen vanuit de kunst/design handel en wilden deze unieke meubels toegankelijk maken voor een groter publiek. Hoogwaardige betaalbare design meubels van topkwaliteit werden geïmporteerd en waren meteen een doorslaand succes. Vanuit hier is 4uDesigned ontstaan en steeds verder gegroeid.

Om vernieuwend te blijven en bijzondere ontwerpen voor een nog groter publiek toegankelijk te maken reist Dennis regelmatig naar Azië. Hier gaat hij op zoek naar de mooiste houtsoorten, de nieuwste trends en leukste ontwerpen. Op deze reizen is de liefde voor de combinatie van design met natuurlijke materialen ontstaan, een combinatie die veel terug te vinden is in ons assortiment.

Over ons foto.png

Maatwerk Design Meubels

Omdat 4uDesigned.nl veel meubels zelf laat maken (zonder tussenkomst van een groothandel) kunnen de meubels voordelig aangeboden worden en kan er snel geschakeld worden met fabrikanten waardoor wij veel maatwerk kunnen aanbieden.


Showroom Wormerveer
Naast de webshop hebben wij een showroom van ruim 2500m2 in Wormerveer, hier zijn veel van onze meubels te vinden om in het echt te bekijken en testen. Bovendien hebben wij veel meubels op voorraad, deze kunt u gelijk meenemen. Uiteraard kunnen wij de meubels ook bezorgen, dit is gratis binnen Nederland (met uitzondering van de Wadden eilanden) en voor Belgische klanten gratis bij een bestelling boven de €500,-. Bezorging naar andere Europese landen is ook mogelijk, de prijs hiervoor is op aanvraag.

Wij hebben een constant vernieuwend assortiment, altijd voor een goede prijs.
Je bent van harte welkom om onze producten te bekijken in de showroom of online.

Showroom                                 Openingstijden
4udesigned.nl                             maandag t/m zaterdag:
Esdoornlaan 40                          09.00 - 17:30
1521 EB Wormerveer                 Zondag: Gesloten
Tel: 075 - 6210015
Email: klantenservice@4udesigned.nl