Kasten

Kasten

Bij 4uDesigned hebben we een uitgebreide selectie kesten. We hebben een ruim assortiment ladekasten, dressoirs, boekenkasten, nachtkastjes en wandmeubels. Maar ook voor het inrichten van je kantoor kan je bij ons terecht voor ladekasten en dossierkasten. Een kast is een essentieel onderdeel in ieder interieur. Het is de plek waar je spullen achter gesloten deuren op kan bergen of ze juist in de spotlight kan zetten. Bij ons vind je kasten in alle woonstijlen, soorten en maten. De keuze is reuze en zo hebben wij voor iedereen de perfecte kast in ons assortiment.

Veel van onze producten zijn handgemaakt en daardoor erg uniek. Onze producten worden met de beste materialen gemaakt. Bent u opzoek naar een product wat daadwerkelijk ‘one of a kind' is dan kunt u ook een kast of TV meubel op maat laten maken. Houd bij maatwerk producten wel rekening met een langere levertijd. Het product wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.
Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.