Bedden & Nachtkastjes

Bedden en nachtkastjes

Bij 4uDesigned hebben we unieke bedden en slaapbanken voor als je net even iets anders wilt. De bedden worden geleverd zonder lattenboden en matras. De slaapbanken worden uiteraard wel met matras en bodem geleverd. Een slaapbank is een handige toevoeging op je interieur, met name als je bijvoorbeeld in een studio woont, weinig slaapkamers hebt of een kamer als logeer- en werkkamer wilt gebruiken. De slaapbanken zijn gemakkelijk in- en uit te klappen. Je hebt dus in een handomdraai je bank omgetoverd tot bed.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.
Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.